Comisia de evaluare, Științescu Timișoara 2020
20 februarie 2020
Științescu Timișoara este un program dedicat cultivării pasiunii copiilor și tinerilor pentru domenii STE@M, într-un mod creativ, prietenos și util.
Științescu Timișoara caută proiecte pe care să le finanțeze în 2020
13 februarie 2020

Până în data de 23 februarie, așteptăm propuneri de proiecte educative în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), pentru copii și tineri între 6 și 19 ani, din județul Timiș.

Despre Științescu Timișoara la știrile regionale (de la minutul 16:56).
Am deschis apelul de proiecte Științescu Timișoara 2020. Orice echipă pasionată de științe și tehnologie poate depune proiectul în perioada 03 – 23 februarie 2020.
3 februarie 2020
Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educative în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), dedicat copiilor și tinerilor între 6 și 19 ani, din județul Timiș.
Cum a fost la Științescu Timișoara în 2019
23 ianuarie 2020
Științescu este un program de finanțare, dedicat proiectelor educative în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică).
Pop-Up Științescu 2019
12 decembrie 2019
Pop-Up Științescu a propus o călătorie în lumea științelor, cu roboți, machete, experimente și prieteni noi, pentru întreaga familie.
Pop-up Științescu
13 noiembrie 2019
Pop-Up Științescu propune un spațiu comun de întâlnire și interacțiune pentru proiectele lui #Științescu, pe care vă invităm, cu mic, cu mare, să-l explorați.
Rezultatele selecției de proiecte din cadrul celei de-a doua ediții Științescu la Timișoara
22 aprilie 2019
În urma evaluării de către o Comisie externă  a proiectelor depuse în cadrul programului de finanțare „Fondul Științescu”, Fundația Comunitară Timișoara anunță lista inițiativelor care vor beneficia de finanțare, în ordinea punctajelor Comisiei de evaluare.
S-a deschis sesiunea de selecție pentru proiectele Fondului Științescu Timișoara prin care copiii și tineri învață cu entuziasm despre științe și tehnologie
25 februarie 2019
Fundația Comunitară Timișoara lansează apelul de proiecte ce vor fi selectate să primească finanțare din  Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică).
Science Fair by Științescu Timișoara & CodeKids
25 noiembrie 2018
Timişoara, 23 Noiembrie 2018 – Zeci de copii şi-au prezentat rezultatele obţinute în proiectele Ştiinţescu Timişoara Cele nouă proiecte finanţate în acest an de Fondul Ştiinţescu Timişoara, un atractiv program educaţional extra şcolar derulat de Fundaţia Comunitară Timişoara, au fost prezentate publicului astăzi, 23 noiembrie 2018, la ExperimentariumTM.