Juriul de selecţie proiecte Ştiinţescu Timişoara 2023 | ediţia 6.0
21 februarie 2023
Științescu este un program de finanţare dedicat cultivării pasiunii elevilor cu vârste cuprinse între 6 - 19 ani, pentru domeniile STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică) într-un mod creativ, practic și colaborativ.
Științescu Timişoara lansează apelul de proiecte 6.0
3 februarie 2023
Fundaţia Comunitară Timişoara a dat startul programului de finanţare Fondul Științescu Timişoara dedicat proiectelor educative din domeniile STEAM (știință, tehnologie, inginerie, artă, matematică) care își propun să cultive pasiunea pentru aceste arii, elevilor din judeţul Timiş, cu vârste cuprinse între 6-19 ani.
Laboratorul Micului Savant Boldurean la Radio România Cultural
5 decembrie 2022
Ce se mai întâmplă în Universul lui Științescu Timișoara? Micii savanți boldureni, alături de mentorul Științescu: profesorul Marin Popescu, Director DRMP- Departamentul pentru Relaţia cu Mediul Preuniversitar, la Universitatea de Vest din Timişoara, au vorbit la Radio România Cultural, în emisiune realizată de Mirela Stana, despre experienţa lor STEAM, în proiectul Laboratorul Micului Savant Boldurean, din pasiune pentru ştiinţă.
Campionii comunității noastre 2022
1 decembrie 2022
Campionii comunității noastre 2022 au fost aleși din cadrul proiectelor desfășurate în acest an de către de Fundația Comunitară Timișoara și sunt un exemplu de implicare, dăruire și inovație pentru că au căutat soluții pentru a transforma un vis în realitate.