Laboratorul Micului Savant Boldurean la Radio România Cultural
5 decembrie 2022
Ce se mai întâmplă în Universul lui Științescu Timișoara? Micii savanți boldureni, alături de mentorul Științescu: profesorul Marin Popescu, Director DRMP- Departamentul pentru Relaţia cu Mediul Preuniversitar, la Universitatea de Vest din Timişoara, au vorbit la Radio România Cultural, în emisiune realizată de Mirela Stana, despre experienţa lor STEAM, în proiectul Laboratorul Micului Savant Boldurean, din pasiune pentru ştiinţă.
Campionii comunității noastre 2022
1 decembrie 2022
Campionii comunității noastre 2022 au fost aleși din cadrul proiectelor desfășurate în acest an de către de Fundația Comunitară Timișoara și sunt un exemplu de implicare, dăruire și inovație pentru că au căutat soluții pentru a transforma un vis în realitate.
Noaptea Cercetătorilor ReCoNnect Timişoara X Ştiinţescu Timişoara 5.0
18 octombrie 2022
Cum a fost sâmbătă, 1 octombrie, la Noaptea Cercetătorilor ReCoNnect Timişoara, unde proiectele Ştiinţescu 5.0 şi din ediţii trecute, alături de comunitatea STEAM s-au întâlnit la Observatorul Seismologic Timișoara, din pasiune pentru ştiinţe?
Juriul de selecţie proiecte Ştiinţescu 2022 – ediţia 5.0
28 aprilie 2022
Ştiinţă + Comunitate + Pasiune Științescu Timișoara este un program dedicat cultivării pasiunii copiilor și tinerilor pentru domenii STEAM, într-un mod creativ, prietenos și util.
Cum a fost la Re-CoNnect: Community Talk #2 la Aquapic?
12 iulie 2021
Un tur ghidat al uzinei de apă, cu jocuri interactive despre ecologie şi Green Deal în aer liber, într-o oază de verdeață mai puțin cunoscută timișorenilor – așa a arătat dimineața de sâmbătă pentru zeci de copii și părinții lor.