Proiectele ediției Stiințescu Timișoara 3.0
20 iulie 2020

 Scurtă prezentare

  ArheoAstro Exploratorium Propus de Societatea Română pentru Astronomie Culturală Obiectivul general al proiectului vizează recrearea câtorva din descoperirile istorice în domeniul astronomiei, prin realizarea de experimente, puzzle-uri și instrumente astronomice DIY, în jurul a patru teme: (1) Soarele și stelele; (2) Pământul, Luna și Planetele; (3) Eclipsele și Timpul; (4) Megaliții și primul telescop.
Științescu Timișoara 3.0
3 iulie 2020

Addendum, în context pandemic

Obișnuiam să spunem că, științele și tehnologia vor juca un rol din ce în ce mai mare în societatea viitorului.
REZULTATE EVALUARE ȘI STATUS EDIȚIE
20 martie 2020

Științescu Timișoara 3.0

- rezultate evaluare și status ediție -

Din păcate, date fiind urgența în utilizarea resurselor financiare cu prioritate în prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID-19 și incertitudinile legate de (im)posibilitatea desfășurării activităților cu copii în perioada următoare, am decis suspendarea tuturor activităților aferente ediției Științescu Timișoara 3.0.  În momentul în care se vor relua activitățile în școli, vom decide împreună cu toți partenerii cum vom continua ediția acestui an. Ne vom raporta atât la resursele financiare disponibile la acel moment, cât și la disponibilitatea și puterea fiecăreia dintre echipele proiectelor de a relua “de unde am rămas”, dar într-un nou context.
ANUNȚ
15 martie 2020

Științescu Timișoara 3.0

- informare privind modificarea calendarului ediției 2020 -

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu Coronavirus COVID-19, anunțăm amânarea semnării contractelor de finanțare până la data reluării activităților în școli și prelungirea, în consecință, a perioadei de derulare a ediției 2020.

Semnarea contractelor de finanțare se va face în baza revizuirii realiste a perioadelor de derulare a proiectelor selectate pentru finanțare.

Comisia de evaluare, Științescu Timișoara 2020
20 februarie 2020
Științescu Timișoara este un program dedicat cultivării pasiunii copiilor și tinerilor pentru domenii STE@M, într-un mod creativ, prietenos și util.
Științescu Timișoara caută proiecte pe care să le finanțeze în 2020
13 februarie 2020

Până în data de 23 februarie, așteptăm propuneri de proiecte educative în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), pentru copii și tineri între 6 și 19 ani, din județul Timiș.

Despre Științescu Timișoara la știrile regionale (de la minutul 16:56).
Am deschis apelul de proiecte Științescu Timișoara 2020. Orice echipă pasionată de științe și tehnologie poate depune proiectul în perioada 03 – 23 februarie 2020.
3 februarie 2020
Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educative în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), dedicat copiilor și tinerilor între 6 și 19 ani, din județul Timiș.
Cum a fost la Științescu Timișoara în 2019
23 ianuarie 2020
Științescu este un program de finanțare, dedicat proiectelor educative în domeniile STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică).