Juriul de selecţie proiecte Ştiinţescu 2022 – ediţia 5.0
28 aprilie 2022
Ştiinţă + Comunitate + Pasiune Științescu Timișoara este un program dedicat cultivării pasiunii copiilor și tinerilor pentru domenii STEAM, într-un mod creativ, prietenos și util.
Cum a fost la Re-CoNnect: Community Talk #2 la Aquapic?
12 iulie 2021
Un tur ghidat al uzinei de apă, cu jocuri interactive despre ecologie şi Green Deal în aer liber, într-o oază de verdeață mai puțin cunoscută timișorenilor – așa a arătat dimineața de sâmbătă pentru zeci de copii și părinții lor.
Re-CoNnect: Community Talk #2 la Aquapic
2 iulie 2021

Sâmbătă, 10 iulie, la Centrul educațional Aquapic din Timișoara va avea loc al doilea eveniment Community Talks, din cadrul proiectului Noaptea Europeană a Cercetătorilor 2021, proiect ce se va finaliza în 24 septembrie cu o mulțime de activități interesante, pe plan internațional.

Debut Noaptea Cercetătorilor 2021
8 iunie 2021
Fundații Comunitare se alătură universităților și institutelor de cercetare de prestigiu din România pentru a desfășura Noaptea Cercetătorilor 2021, sub tematica Green Deal. Programul Fondul Științescu s-a conectat cu mediul de cercetare și academic din România prin dezvoltarea unui parteneriat cu un consorțiu de universități și institute de cercetare pentru implementarea proiectului Noaptea Cercetătorilor 2021, la care s-au alăturat Fundațiile Comunitare din BacăuClujGalațiTimișoaraȚara Făgărașului, reprezentate de Federația Fundațiile Comunitare din România – la nivel național, și Fundația Comunitară București, ca partener separat.
Ştiinţescu Timişoara 4.0: rezultate evaluare
20 aprilie 2021

Științescu Timișoara 4.0

– rezultate evaluare –

Publicăm cu entuziasm lista proiectelor selectate, în ordinea accesului lor la finanțare din Fondul Științescu Timișoara 4.0.