Pop-Up Științescu 2019
12 decembrie 2019
Pop-Up Științescu a propus o călătorie în lumea științelor, cu roboți, machete, experimente și prieteni noi, pentru întreaga familie.
Pop-up Științescu
13 noiembrie 2019
Pop-Up Științescu propune un spațiu comun de întâlnire și interacțiune pentru proiectele lui #Științescu, pe care vă invităm, cu mic, cu mare, să-l explorați.
Rezultatele selecției de proiecte din cadrul celei de-a doua ediții Științescu la Timișoara
22 aprilie 2019
În urma evaluării de către o Comisie externă  a proiectelor depuse în cadrul programului de finanțare „Fondul Științescu”, Fundația Comunitară Timișoara anunță lista inițiativelor care vor beneficia de finanțare, în ordinea punctajelor Comisiei de evaluare.
S-a deschis sesiunea de selecție pentru proiectele Fondului Științescu Timișoara prin care copiii și tineri învață cu entuziasm despre științe și tehnologie
25 februarie 2019
Fundația Comunitară Timișoara lansează apelul de proiecte ce vor fi selectate să primească finanțare din  Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică).
Science Fair by Științescu Timișoara & CodeKids
25 noiembrie 2018
Timişoara, 23 Noiembrie 2018 – Zeci de copii şi-au prezentat rezultatele obţinute în proiectele Ştiinţescu Timişoara Cele nouă proiecte finanţate în acest an de Fondul Ştiinţescu Timişoara, un atractiv program educaţional extra şcolar derulat de Fundaţia Comunitară Timişoara, au fost prezentate publicului astăzi, 23 noiembrie 2018, la ExperimentariumTM.
De ce este important Ştiinţescu Timişoara? 7 avantaje pentru copii, tineri şi comunitate
16 august 2018
Copii și tineri mai curioși și atrași de ştiinţe, mentori dedicaţi, creşterea unor abilităţi neglijate uneori în tot acest proces de formare – arată de ce este important Fondului Ştiinţescu, proiect care în acest an a ajuns şi în Timişoara.
Ştiinţescu Timişoara – calendarul evenimentului şi cum te poţi implica
8 august 2018
Ştiinţescu Timişoara a pornit la drum cu 9 proiecte frumoase, care invită copiii şi tinerii din judeţul Timiş să îşi dezvolte pasiunea pentru ştiinţă.
Activități practice și experimente pentru 2000 de copii și tineri din Timiș
12 iunie 2018
COMUNICAT DE PRESĂ  Timișoara, 11 iunie 2018 – Peste 2000 de copii și tineri din Timiș sunt implicați într-un program practic de știință și tehnologie.   Fundația Comunitară Timișoara a lansat Fondul Științescu, un amplu program de promovare a științei și tehnologiei în rândul copiilor și adolescenților din Timișoara și din județul Timiș.
Din 3 aprilie, Fondul Științescu Timișoara dă startul concursului de proiecte educative din domeniul științelor și tehnologiei
2 aprilie 2018
Începând din acest an, Fundația Comunitară Timișoara dezvoltă Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), un program de finanțare pentru proiecte educaționale dedicate copiilor și tinerilor între 6 și 18 ani de pe raza județului Timiș.