Dezvoltăm pasiunea pentru viitor și priceperea pentru științe
Fondul Științescu program de finanțare pentru proiecte educaționale, care stârnesc pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor și tinerilor între 6 și 18 ani.
Pop-Up Științescu propune un spațiu comun de întâlnire și interacțiune pentru proiectele lui #Științescu, pe care vă invităm, cu mic, cu mare, să-l explorați.
În urma evaluării de către o Comisie externă a proiectelor depuse în cadrul programului de finanțare „Fondul Științescu”, Fundația Comunitară Timișoara anunță lista inițiativelor care vor beneficia de finanțare, în ordinea punctajelor Comisiei de evaluare.
Fundația Comunitară Timișoara lansează apelul de proiecte ce vor fi selectate să primească finanțare din Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică).
Timişoara, 23 Noiembrie 2018 – Zeci de copii şi-au prezentat rezultatele obţinute în proiectele Ştiinţescu Timişoara
Cele nouă proiecte finanţate în acest an de Fondul Ştiinţescu Timişoara, un atractiv program educaţional extra şcolar derulat de Fundaţia Comunitară Timişoara, au fost prezentate publicului astăzi, 23 noiembrie 2018, la ExperimentariumTM.
Copii și tineri mai curioși și atrași de ştiinţe, mentori dedicaţi, creşterea unor abilităţi neglijate uneori în tot acest proces de formare – arată de ce este important Fondului Ştiinţescu, proiect care în acest an a ajuns şi în Timişoara.
COMUNICAT DE PRESĂ Timișoara, 11 iunie 2018 – Peste 2000 de copii și tineri din Timiș sunt implicați într-un program practic de știință și tehnologie. Fundația Comunitară Timișoara a lansat Fondul Științescu, un amplu program de promovare a științei și tehnologiei în rândul copiilor și adolescenților din Timișoara și din județul Timiș.
Începând din acest an, Fundația Comunitară Timișoara dezvoltă Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), un program de finanțare pentru proiecte educaționale dedicate copiilor și tinerilor între 6 și 18 ani de pe raza județului Timiș.
Nu vom vorbi aici despre olimpici – despre victoriile obținute cu trudă, medaliile de aur, sau titlurile glorioase care-i laudă pe ”Copiii geniali ai României”.