ArheoAstro Exploratorium
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de Societatea Română pentru Astronomie Culturală „Sunt mama lui Rareș și doresc să vă mulțumesc pentru răbdare și pentru poveștile minunate din aceste zile.

Lapsus Laboratory 3.1
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de Asociația Lapsus În contextul în care copiii au fost nevoiți să învețe de acasă și în spațiul virtual, echipa proiectului Lapsus Laboratory 3.1 a dezvoltat un kit educațional pe care l-au oferi gratuit împreună cu instrucțiuni de folosire sub formă de sesiuni online (prin Zoom).

Pixel_ART
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de DIGITAL:CANVAS ,,Mulțumim din suflet pentru întâlnirea online de azi!

Robotica online
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de Coder Dojo Giroc-Chișoda „La atelierele de robotica am descoperit o pasiune pe care nu stiam ca o am.

Second Life
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de Asociaţia Simultan Proiectul a urmărit inițierea elevilor în tehnologiile de fabricație digitală și limbaje noi folosite în arta contemporană, dar și sensibilizarea lor spre alte domenii și zone de interferență care pot absorbi competențe artistice sau creații vizuale, acesta fiind și un factor important în orientarea lor profesională.

SeismoLab – Ghid virtual
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de Grupul de Inițiativă SeismoLab „SeismoLab a fost o adevărată provocare, în aceasta perioada dominata de incertitudine.

Viitorul pe placul tău
1 februarie 2021

Propus şi implementat de Romanian Science Festival „Concursul a luat naștere ca răspuns la feedback-ul profesorilor participanți la clasele online susținute de comunitatea RSF.

VR Lab Remote
1 februarie 2021

Proiect propus şi implementat de Grupul de Inițiativă CoderDojo@CDLoga „A fost o deosebită plăcere și o foarte bună decizie să mă implic în cadrul acestui proiect, prin alăturarea la echipa de mentori din cadrul CoderDojo Timișoara.