Re-CoNnect: Community Talk #2 la Aquapic
2 iulie 2021

Sâmbătă, 10 iulie, la Centrul educațional Aquapic din Timișoara va avea loc al doilea eveniment Community Talks, din cadrul proiectului Noaptea Europeană a Cercetătorilor 2021, proiect ce se va finaliza în 24 septembrie cu o mulțime de activități interesante, pe plan internațional. Gândit pentru promovarea științei, cercetării și inovației ca motor de dezvoltare a societății, proiectul are ca temă centrală Green Deal, Pactul Verde European.

Participanții la evenimentul cu numărul doi din seria CommunityTalks  se vor familiariza cu conceptul de sustenabilitate și vor afla cum pot contribui, cu mic, cu mare, în viața de zi cu zi, la angajamentul european prin care generațiile următoare vor avea avea o planetă verde-albastră curată. Programul cuprinde circa o oră de activități educative și recreative pentru toate vârstele, cum ar fi jocuri de tip interviu, vânătoare de indicii, întreceri, experimente și un tur ghidat al uzinei vechi de apă industrială. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere online (link: https://bit.ly/3wR2Ag1). Sunt prevăzute două serii, cu intrare la ora 10 și la 11:30. Numărul de participanți este limitat, recomandăm înscrierea din timp.

Evenimentul este organizat de Fundația Aquatim și Asociația Urban Survey, cu sprijinul Fundației Comunitare Timișoara. Proiectul este finanțat prin programul H2020-MSCA-NIGHT-2020bis, G.A. nr. 101036166 și face parte din campania Noaptea Cercetătorilor 2021, consorțiul „ReCoN-nect – The Green Deal: Research communication to CommuNities”.