PARTENERI

Hamilton Central Europe, parte din comunitate, părtaș la povestea Științescu.

De peste 60 de ani la nivel global și 5 ani în România, Hamilton a format o echipă de experți, care colaborează la nivel mondial pentru a redefini și pentru a promova cercetarea, dezvoltarea și producția în industria științei vieții. Instrumentele de precizie ridicată și accesoriile de aparatură medicală, dezvoltate și fabricate de Hamilton Central Europe în Timiș, au ca destinație laboratoare de cercetare și secții de terapie intensivă din întreaga lume.

Dezvoltare prin dedicare, colaborare prin implicare și cercetare prin pasiune sunt principiile după care Hamilton Central Europe se ghidează în calea ei spre excelență și pe care dorește să le transmită, prin alăturarea la povestea Științescu.

Pentru că micii cercetători de azi vor deveni marii oameni de știință de mâine, iar proiectele în care se investește azi vor avea un impact favorabil asupra societății de mâine.

Site: www.hamiltoncompany.com

Facebook: https://www.facebook.com/HamiltonCentralEurope/

Fondul Științescu este implementat în Timișoara de Fundația Comunitară Timișoara (FCTM), împreună cu partenerii naționali și locali. Fondul Științescu este dezvoltat de către Federația Fundațiile Comunitare din România cu sprijinul Romanian-American Foundation. Mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri locali care au făcut primul gest de încredere contribuind la Fondul Științescu:

Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.  Viziunea organizației este cea a unei societăți prospere, implicate și cu spirit antreprenorial, o societate compusă din cetățeni care se comportă cu responsabilitate. Romanian-American Foundation susține proiecte, idei şi organizaţii care pot avea un impact substanţial în comunităţi şi care au un potenţial ridicat de creştere şi replicare.

Federaţia Fundaţiile Comunitare din România (FFCR) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. FFCR asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.