CoderDojo UVT lansează un nou proiect Ştiinţescu
15 iunie 2023

Caravana CoderDojo UVT vă invită la prima ediție din acest an a școlii de vară de programare! Atelierele vor avea loc în perioada 3-7 iulie 2023, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Echipa de proiect propune copiilor între 9-16 ani o combinație de activități de programare pe diferite dispozitive și tehnologii și tipărire aditivă 3D, ateliere de siguranță pe internet, mini-ateliere de programare de jocuri în C sau Python, Machine Learning cu Scratch, grafică, toate combinate cu activități fizice coordonate de specialiștii în mişcare pentru copii de la Ora Lui Robert.

Activitățile sunt gratuite, însă este necesară înscrierea folosind formularul disponibil AICI, aplicându-se principiul primul copil înscris / primul acceptat.

Foto credit: CoderDojo UVT

Proiectul „Caravana CoderDojo – Building the Future of Computer Science” este un proiect câștigător al programului Științescu Timișoara, implementat de Fundaţia Comunitară Timişoara, finanţat la nivel local de Hamilton Central Europe, Fundația Bosch România, la nivel naţional de Romanian-American Foundation şi susţinut de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR.