Campionii comunităţii noastre 2023 – Bianca Boroş
5 ianuarie 2024

Deja o tradiţie la Fundaţia Comunitară Timişoara să punem reflectoarele pe cei pe care îi numim campionii comunităţii noastre. „Campionii comunităţii noastre” sunt cei care au excelat în programele FCTM, prin dăruirea, creativitatea şi pasiunea pe care le-au investit în proiectul lor.

Prin programul Științescu Timișoara am cunoscut-o mai bine pe Bianca Boroş. Bianca este unul dintre dascălii care face altfel de școală, cu multă pasiune, cum îi place lui Ştiinţescu. Din drag de științe, ea s-a pregătit în Belgia la Agenția Spațială Europeană pentru a le preda copiilor astronomia și o face cu atâta dedicare şi creativitate încât la orele ei te simți ca și când ai păși pe Stația Spațială Internațională, având ca bilet de călătorie, o carte cu poveşti.
Bianca a primit premiul „Campionul comunității noastre 2023” pentru implicarea ei ca mentor Ştiinţescu în proiectul „STEAM la puterea inEDU”, implementat prin Asociaţia Initiativa in Educatie, pentru felul în care a inspirat şi încurajat copii să viseze la un viitor mai bun cu ei în centru, în postura de creatori.

Felicitări, Bianca, şi mult succes mai departe!