„Științescu Timișoara te duce la El Clasico”- tombola donațiilor pentru educație
24 august 2019

Donează pentru educație și câștigă acces la spectacolul performanței în sport: derby-ul FC Barcelona – Real Madrid 2019!

În perioada 24 august 2019 – 25 septembrie 2019, pentru fiecare 60 de lei direcționați către Fondul Științescu Timișoara, alocăm un loc de participare la tombola „Științescu Timișoara te duce la El Clasico”, al cărei mare premiu este o excursie la Barcelona, în perioada 25-28 octombrie 2019. Premiul include un bilet de avion dus-întors Timișoara – Barcelona, cazare cu mic dejun timp de 3 nopți la hotel de 3 stele și un bilet la meciul FC Barcelona – Real Madrid. Va fi desemnată o singură persoană câștigătoare a tombolei care va putea participa la derby alături de membrii Barça Fan Club Cluj. Valoarea premiului este de aproximativ 600 euro. Premiul nu include transportul la aeroport și transportul local în Barcelona.

Premiul doi în cadrul tombolei este un tricou original Barça, ediția 2019, personalizat cu numărul 10 și numele lui Messi. Valoarea premiului este de aproximativ 100 euro. Câștigătorul cu domiciliul în Timișoara și în împrejurimi de până la 20 km va ridica personal premiul de la sediul Fundației Comunitare Timișoara. În alte cazuri, premiul va fi expediat prin curier.

Premiu trei în cadrul tombolei va merge către 10 câștigători și va fi un pachet compus dintr-un fanion Barça Fan Club Cluj, alături de o insignă și un pix FC Barcelona. Valoarea unui pachet este de aproximativ 10 euro. Câștigătorii cu domiciliul în Timișoara și în împrejurimi de până la 20 km vor ridica personal premiul de la sediul Fundației Comunitare Timișoara. În alte cazuri, premiile vor fi expediate prin curier.

Scopul tombolei este de a strânge fonduri pentru susținerea de proiecte care ajută copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 6-18 ani să descopere domeniile STE@M și care cultivă interesul pentru științe, tehnologie, inginerie, arte digitale și matematică într-o manieră distractivă, utilă și fascinantă.

Tombola este organizată de către Fundatia Comunitara Timisoara, str. Ion Ghica, nr.1, et.1, Timișoara, www.fundatiacomunitaratimisoara.ro. Premiile sunt oferite de către asociația Barca Fan Club Cluj, str. Stadionului, nr. 2, Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/BarcaFanClubCluj/

Tombola se desfășoară cu participanți de nivel regional în județele TM, CS, AR, HD, în perioada 24 august 2019 – 25 septembrie 2019. Tragerea la sorți va avea loc online, în data de 30 septembrie, cu condiția să existe minim 30 de participanți. În cazul în care sunt mai puțin de 30 de înscriși, tragerea la sorți se anulează și donațiile se returnează participanților. Se extrage prima dată premiul cel mare, apoi premiul doi, apoi premiile trei.

Pentru a participa la Tombola, participanții trebuie:

– să facă o donație de minim 60 lei în contul Fundatia Comunitara Timisoara, cont IBAN: RO28RNCB0255151022940001 deschis la Banca Comercială Română, cu mențiunea donație Fondul Științescu, în perioada 24 august 2019 – 25 septembrie 2019;

– să completeze formularul de aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpwic-cx5DX7S0h3YXLde0Ohaqv8HrdPR0kJmCtKmdpwBsQQ/viewform

– să fie posesori de BI/CI valabil și să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți la data participării la Tombolă.

În conformitate cu legislația privind protecția datelor personale, organizatorul își asumă obligația de a nu face disponibile către terți în niciun fel datele personale ale participanților fără acceptul acestora. Mai multe informații privind politica noastră de protecție a datelor aici:https://www.fundatiacomunitaratimisoara.ro/ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate.html. Organizatorul nu-și asumă niciun fel de răspundere în cazul în care participanții își trimit datele personale în mod eronat. Prin înscrierea la Tombolă, participanții sunt de acord ca, în cazul în care vor câștiga, numele acestora și imaginea premiului câștigat să fie făcute publice.

În cazul în care câștigătorii nu răspund telefonic sau pe email în 5 zile lucrătoare de la data tragerii la sorți, câștigătorul va fi invalidat și va fi extras un alt participant. Ciclul se repetă până la validarea unui câștigător. Numele câștigătorilor prin tragere la sorți, precum și premiile acordate, vor fi făcute publice pe website-ul: https://timisoara.stiintescu.ro/