De ce este important Ştiinţescu Timişoara? 7 avantaje pentru copii, tineri şi comunitate
16 august 2018
Copii și tineri mai curioși și atrași de ştiinţe, mentori dedicaţi, creşterea unor abilităţi neglijate uneori în tot acest proces de formare – arată de ce este important Fondului Ştiinţescu, proiect care în acest an a ajuns şi în Timişoara.
Ştiinţescu Timişoara – calendarul evenimentului şi cum te poţi implica
8 august 2018
Ştiinţescu Timişoara a pornit la drum cu 9 proiecte frumoase, care invită copiii şi tinerii din judeţul Timiş să îşi dezvolte pasiunea pentru ştiinţă.
Activități practice și experimente pentru 2000 de copii și tineri din Timiș
12 iunie 2018
COMUNICAT DE PRESĂ  Timișoara, 11 iunie 2018 – Peste 2000 de copii și tineri din Timiș sunt implicați într-un program practic de știință și tehnologie.   Fundația Comunitară Timișoara a lansat Fondul Științescu, un amplu program de promovare a științei și tehnologiei în rândul copiilor și adolescenților din Timișoara și din județul Timiș.
Din 3 aprilie, Fondul Științescu Timișoara dă startul concursului de proiecte educative din domeniul științelor și tehnologiei
2 aprilie 2018
Începând din acest an, Fundația Comunitară Timișoara dezvoltă Fondul Științescu pentru educație STE@M (științe, tehnologie, inginerie, arte digitale, matematică), un program de finanțare pentru proiecte educaționale dedicate copiilor și tinerilor între 6 și 18 ani de pe raza județului Timiș.
Lecțiile Domnului Științescu
2 aprilie 2018
Nu vom vorbi aici despre olimpici – despre victoriile obținute cu trudă, medaliile de aur, sau titlurile glorioase care-i laudă pe ”Copiii geniali ai României”.